Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Beyonce

2012.07.21

 Broken hearted girl:

"I don't wanna be without you baby, I don't want a broken heart, don't wanna take a breathe without you baby, I don't want to play that part. I know that I love you but let me just say, I don't wanna love you in no kinder way (no no), I don't want a broken heart, I don't want to play the broken-hearted girl." -> "Nem akarok nélküled létezni baby, nem akarok törött szivet, nem akarok lélegezni nélküled baby, nem akarom ezt játszani. Tudom, hogy szeretlek, de engedd hogy elmondjam, nem akarom ugyanígy a szerelmet (nem nem), nem akarok törött szivet, nem akarom a törött szívű lány szerepét."

Flaws and all:

"I don't know why you love me and that's why I love you. You catch ma when I fall. Accept me, flaws and all, and that's why I love you." -> "Nem tudom miért szeretsz és ez az, amiért szeretlek. Elkapsz, mikor elesek; elfogadsz hibákkal és mindennel és ez az, amiért szeretlek."

Care:

"I told you how you hurt me baby but you don't care. Now I'm crying and deserted baby but you don't care. Ain't nobody tell me this is love but you'reimmune to all my pain. I need you to tell me this is love, you don't care." -> "Mondtam, hogy bántasz engem baby, de téged nem érdekel. Most sírok és elhagyott vagyok, de téged nem érdekel. Nincs senki, aki elmondja nekem ez a szerelem, de te immunis vagy minden szenvedésemre. Szükségem van rád, hogy elmond ez a szerelem, de téged nem érdekel."

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.